2hülye

Egri Gabi és Zimmer Matyi daniai blog-ja.

Allatkert

2008.11.01. 17:00 | filteroflife | Szólj hozzá!

Nos, az utobbi idoben relative ingerszgeny a kornyezet, ezert is nem szuletett uj blogbejegyzes.

Mult heten jelmezes Haloween bulit tartottunk, ahol en ´70-es evek-beli disco patkanynak oltoztem, mikrofonseros kepek megtekinthetok a Facebook profilomban. :) Jo buli volt! :)

A mostani hetunk es a jovo het elso fele is az International Day-re valo felkeszules jegyeben telt el, es fog is eltelni. 9 orszagbol vagyunk itt es rendezunk egy kozos nagy sportnapot a danoknak jovo csutortokon, hogy megtudjak milyen is az igazi magyar virtus! Meg az afrikai, meg az omani, meg a satobbi.... :)

Magyar reszrol lesz balatoni halasz, puszta otos "loverseny", nomeg gulyasleves. Mondjuk a kaja lesz a szuk keresztmetszet szerintem, mivel gulyas-t meg eletemben nem csinaltam.

Kulon szeretnek meg koszonetet mondani Topinak, hogy elpostazta nekunk hon szeretett jogi tanulmanyaink 3 ekes diszciplinajat, melynek kidolgozasat mar el is kezdtuk. Szoval koszi!

Es vegzetul az elmaradhatatlan allatkertes video CUKI KISOROSZLANOKKAL!!!! :D:D:D

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://2hulye.blog.hu/api/trackback/id/tr18744064

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az emberek hülyék – Halloweeni különkiadás-szégyenfal 2009.11.04. 15:52:20

Egy gyors körkép a blogokon, avagy ki hogy írja el a „Halloween” szót – mellette linkek és statisztikák. A "sima" hibák   Heloween: 3 comment:com (2x), Mit történik Virággal erasmus útja alatt Linzben? Haloween: 62 T...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása