2hülye

Egri Gabi és Zimmer Matyi daniai blog-ja.

Veget ert a klavaria

2008.10.02. 16:42 | filteroflife | 10 komment

Sziasztok!

6 nap utan ujra van net, igy irok par sort mik tortentek velunk az elozo heten.

Pont egy hete meglatogattuk a kozelben levo kepzomuveszeti nepfoiskolat. Az alig 20 perc autozasra levo suliban festenek, textilt varnak, zenelnek es fotoznak. Nem mellesleg 8 magyar is van ott, szoval majd fel fogjuk oket keresni, hogy csaphassunk egy jo kis magyar bulit.

Az iskola egybe van epitve egy modern festmenyeket kiallito galeriaval amit meglatogattunk es egy emberkent ugy velekedett az egesz csoport, hogy a dan kortars festeszet nem a legjobb europaban...hogy finoman fogalmazzak.

Aztan jott a hosszu hetvege ami a bulizas jegyeben telt. Nem irom le a piszkos reszleteket, legyen annyi eleg, hogy szombaton elhivott minket Adams (a srac Ugandabol) egy hazibuliba, ahol ott voltak az afrikai baratai. Tanultam egy afrikai tancot, meg megkostoltam egy gyumolcsos likort, ami leginkabb a Sangriara hasonlit. Jo volt nagyon. Aztan az italtol megmamorodva folyekonyan beszeltem ugandaiul, nomeg persze ok magyarul :)

A heten atlagos volt sport es a gyuras mennyiseg, egyetlen erdekesseg EG es a foci esete. Konkreten eddig minden egyes edzese alatt omlott az eso. Ez meg nem lenne vicces onmagaban, de ezek a napok altalaban ugy neznek ki, hogy reggel verofenyes napsutes, EG kimegy a palyara rakezd omleni az eso, majd visszajon es elall. Es frankon minden egyes alkalommal!!! Azon gondolkoztunk eladjuk Gabit afrikaba esocsinalonak.

Elkezdtuk megtervezni az International Day-t, lesz bogracsgulyas rocker modra, zsakbafutas, lepenyeves. Estekent BL-t es Godfather-t nezunk. Gabi jatszik majd egy szulinapi partin a kocsmaban november elejen es az a megtiszteltetes ert, hogy kiserhetem par szam erejeig, ha sikerul megtanulnom azt az egy-ket akkordot.

Remelem otthon minden rendben van!

A bejegyzés trackback címe:

https://2hulye.blog.hu/api/trackback/id/tr90692739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anya (E.G-é) 2008.10.02. 17:46:15

Gabikám, gondolom nem lehet másik csoportba kérni magad foci terén...Ám az szerencse, hogy a csapattársaid még nem akarnak meglincselni:-) Örülök, hogy van net nálatok megint és hallok hírt rólatok. Annak is, hogy jól érzitek magatokat..az esőt és a hideget kivéve. ( főleg a hideg esőt!:-(

EG 2008.10.02. 18:16:03

Mar csak ket fociedzes van hatra,aztan kezdodik a masodik periodus,ahol remenyeim szerint floorballozok es kezizek. Mindkettonek az az elonye,hogy teremben jatszak.
A hideget meg ki lehet birni,ha egy fel uveg whisky melegit belulrol! Jovo kedden egynapos olimpian veszunk reszt, ahol mindketten focizni fogunk. Hetfon delutan utazunk es kedd ejszaka jovunk majd haza.Remelem tudok majd jatszani,mivel az itteni fociedzeseken rendszerint csak gyakorolunk, meg mindenfele hulye jatekkal szorakozunk. Valodi meccset meg alig jatszunk. De ugy erzem hetfore csucsformaba lendulok,meg lemegyek parszor a kondiba,hogy az ellenfeleim lepattanjanak rolam:)

papa 2008.10.02. 19:07:44

Matyikám !

Nagyon örültem a soraidnak. A lányok jól vannak, az oldalam kezd begyógyulni. Figyusz mikor tudun skypelni. Kamerám még nincs de a hangodat stívesen hallanám. Kérlek írj egy pár hétvégi időpontot amikor a gép mellett vagy. Jó a hétköznap is, ha 7 körül tudunk dumálni. Várom válaszod.

Papa

zsofi 2008.10.02. 20:28:59

Sziasztok!!
Örülök, hogy minden rendben van veletek . Matyi már nagyon hiányzol, de kárpotol, hogy itt hallok rolad egy kicsit! Még nagyon sok van, hogy hazagyere:(, de látom nagyon jol érzed magad és ezért nem sajnálom tőled ezt az időt!!! Azthiszem jövőre én is kimegyek egy ilyen utra:):):)
Ja és vigyázz az afrikaiakkal én már hallottam csúnya sztorikat..:)
Na puszi nektek , majd remélem dumálunk msn-en is.

filteroflife 2008.10.03. 10:24:58

Sziasztok!

Apu, irtam mailt a skype-al kapcsolatban! Zso! Ide nyugodtan kijohetsz jovore, a kovetkezo szemeszterre negyen jonnek az egyetemrol. Szerintem mar joba vagyok annyira a Herr Direktorral, hogyha ajnalok neki valakit akkor arra rabolintsanak. Mar most is megkoszontek a segitseget, meg orulnek, ha jonnek Magyarorszagrol.
Afrikaiakkal nincsen gond, mondtam, hogy csak tancoltunk, nem az eseteim! :) Viszont hihetetlen kesz arcok, jol el lehet veluk bulizni.
Leszek majd msn-en is csak nem tudom mikor :)
Pusz!

Marcsi 2008.10.05. 15:36:03

Eleg pehes vagy Gab. Nekem nincsenek ilyen gondjaim itt most non stop esik az eso, tehat altalaban minden nap szarra azom. Legalabb nem boszankodhatok, hogy az elobb bezzeg jo ido volt.
Koncertezni fogsz???? Mit nem adnek ha hallhatnalak!!!!!!!

Fiuk, szurkolok nektek kedden. Es hajra buli ezerrel!!! De gondolom e teren nem kell feltenelek titeket. XD puszi

filteroflife 2008.10.05. 18:13:13

Hat ja, eleg intenziv volt (ez) a hetvege (is)... :D

EG 2008.10.05. 18:16:27

Hat a buli tegnap is eleg jol sikerult,en kb egy korul utottem ki magam. Aztan fel 12-ig aludtam!Vegre! Ma pihenonap van,Matyi csinalt ujra palacsintat es nemsokara filmet fogunk nezni.
Ja ja most egy ideig nem zenelunk egyutt. De az az igazsag, hogy sokkal kevesebbet gyakorolok,mint regebben. Talan heti 2-3 orat. Annyira nincs kedvem gitarozni,unalmas a gitar pro nelkul gyakorolni.
A koncertrol annyit,hogy jatszunk par "technål" szamot,ami a techno es a metal kevereke.A tobbit meg nem tudom,meg nem kezdtuk el a probakat,csak jammelgetunk neha.Es a koncert elott egy hettel fogunk Matyival a szulinapi partyn gitarozni.Jo lesz!

Bogi 2008.10.05. 21:30:25

Húha...sikerült meglátnom, hogy hova lehet kommentet írni:) Örülök, hogy jól vagytok! Egy afrikai "forró" bulit én is bármikor nyomnék:)))....a nem publikus kérdéseimet majd ha egyszer kiérünk hozzátok..:)..Matyikám még fogok felpakolni számodra kínos képeket:)! EG légyszi írd meg az msned nekem, mert hallottam a Dávidtól, hogy van neked is! A pázmányos brancs megvan, póker, living, zhk, spari, alkoholí stb. a szokásos, csak ti hiányoztok puszi

filteroflife 2008.10.05. 22:02:26

Szeretettel varlak, a nem publikus valaszokkal :) Az a bulis kep igen jo lett, orulok, ha meg pakolsz fol parat :) Viszont, ha mar itt tartunk, a Te kepeid kozott mi az a krakkoi polgar tdk talalkozos gyongyszem?? :D
EG msn-e: exegoth@hotmail.com !
Hianyzik a pokeeeeeeeeeer!

Pusz
süti beállítások módosítása