2hülye

Egri Gabi és Zimmer Matyi daniai blog-ja.

Diakolimpian voltunk + video az erdesz kutyajarol

2008.10.08. 18:47 | filteroflife | 4 komment

Sziasztok!

Nos a hetvege elegge felemasra sikerult, mert kitalaltak, hogy mivel jonnek az oreg diakok, egesz napos rendezvenyt tartunk.

A jateknak az volt a lenyege, hogy felosztottak minket csapatokba, mindenki egy csaladot alakitott (maffiaklanokat) es igy kellett egymassal megmerkozni kulonbozo trefas feladatokban. Ezzel csak ket gondunk volt: 1. szombati nap 2. es, hogy reggel 9tol rohangaszni kellett. Persze azt mondanom sem kell, hogy a pentek estet nem alvassal toltottuk, igy nem voltunk tul fittek!:)

No, aztan az egesz napos versengest (amin egyebkent az en csapatom 5. lett 12 bol) egy bulival zartuk le, nem volt rossz, nem volt rossz....

A vasarnap viszonylag nyugodalmasan telt megsutottem a "sunday pancake"-t, hogy egyunk valami zsirosat is.

Aztan hetfon elindultunk Oure-ba ami Koppenhagatol delre fekszik es ott talalhato az egyik legujabb sportcentrum daniaban. Itt rendeztek meg az idei diakolimpiat amin 20 "hojskole" kozel 2000 tanuloja vett reszt. Maga az iskola 1920-ban epult, de tavaly adtak at az ujonnan epult sportcsarnokot. Ha atleta lennek, azt mondanam, hogy ez a menyorszag! 2 emeletes sportcsarnok (!!!) a legmodernebb felszerelesekkel, de emelett van 2 masik "regi" csarnok is + a szabadteri palyak. En nemtudom mennyi penzuk van a danoknak, de valamit nagyon jol csinalnak. Az egyik tanar elmeselte, hogy meg maga Adolf Hitler is meglatogatta az iskolat politikai palyafutasa elejen, mert tetszett neki ez a nepfoiskolai rendszer. Kesobb persze megszunt ez a baratsag a danok reszerol.

Az iskola epuleteirol meg annyit, hogy nagyon szep szobrokkal van teletuzdelve a kert, kicsit birodalmi a stilusa, de el lett talalva.

Mi fociztunk, de sajnos egy meccset sem sikerult megnyernunk, cserebe a ropis lanyok elhoztak az "aranyat", es Walker (az amerikai srac, nem a texas ranger :X) pedig megnyerte a triatlont.

Alabb lathato egy rovid szosszenet + egy video az erdesz kutyajarol, mert olyan aranyos :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2hulye.blog.hu/api/trackback/id/tr25703788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anya (E.G-é) 2008.10.09. 17:55:04

Egyre jobban bírjátok a kemény edzéseket! Nem lehetett sétamenet az a diákolimpia sem! :-) Itthon minden rendben...hullanak a levelek...sokat süt a nap...szóval enyhe az ősz eddig...Minden jót fiúk!

EG 2008.10.09. 18:10:53

Hat az olimpia tenyleg faraszto volt, a vegen alig birtam jarni.Es persze azota is vannak edzesek! Ma volt pl az utolso foci,es.....nem esett az eso!De kaptam megint ket rugast az amugy is sajgo bal bokamra.Aztan johetett a gyuras!De a hetvegen majd kipihenjuk magunkat.

papa 2008.10.13. 18:39:42

Szia Matyesz!
Megkaptad a képet?

Anya ( E.G-é) 2008.10.19. 13:45:23

Szia Gabi! Visszaértetek Koppenhágából? Milyen volt? Pár szóban...légysziiiii! :) Az Operaház gyönyörű volt..tetszett a Tosca! :) Puszi:Anya
süti beállítások módosítása