2hülye

Egri Gabi és Zimmer Matyi daniai blog-ja.

2. het

2008.08.31. 18:23 | filteroflife | 1 komment

Sziasztok!

Par szot ejtenek a hetrol. Ez volt az elso orarend szerint megtartott iskolai hetunk. Megprobaltam tartani az iramot az itteni sportemberekkel, hat jol elfaradtam a het vegere.

EG megfazasa miatt nem nagyon tudott bejonni az orakra, de a het kozepetol sokat gyurt, hogy behozza a lemaradast!:)

Aztan eljott a hetvege (csutortok:) ) akkor mentunk le elosszor a pub-ba kicsit sorozni. Jol elbeszelgettnunk, az az erdekes, hogy itt minden 5.-ik ember rendor akar lenni. Elmeseltek, hogy milyen rendornek lenni daniaban, hat gondolhatjatok, hogy mas. Vannak amugy olyanok is akik meg nem tudjak mit akarnak az eletben, de az en szobatarsam pl vilagkoruli utra indul majd a suli utan. Elkepeszto hogy milyen jol elnek. Ahogy kivettem, itt az emberek olyan 28-29 eves koruk korul dontik el mit fognak csinalni (es csak akkor allapodnak meg).

Tegnap este aztan lementunk a fesztivalra. Minden evben az utolso nyari hetvegen fesztivalt tartanak Brondeslevben. Van minden ami kell: vurstli, oriaskerek, vattacukor, arusok. Jo volt. Elotte kiultunk par orara Walkerrel (amerikai srac) a parkba dumalni, es ott elmondta, hogy nem ismeri a Rem Rendes Csalad-ot, egy Dallas epizodot sem latott, csunya lanyok vannak a falujaban, es hogy amerikaban 2 dollar egy gallon (kb 3,5 liter) Coca-Cola. :)

Megbeszeltuk vele, hogy majd eljon Magyarorszagra, korbevezetjuk, es miutan ez megvolt mi is meglatogatjuk az USA-ban. Meg nem volt Los Angelesben, szoval mindjart oda is elhivott minket. Na majd ha sztarugyvedek leszunk rogton indulunk :)

A videok mar keszulnek, par nap es feltoltom oket!

A bejegyzés trackback címe:

https://2hulye.blog.hu/api/trackback/id/tr13642286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyu (EG-é) 2008.08.31. 22:33:08

Azért örülök, ha jobban vagy Gabikám! Remélem tényleg meggyógyultál! Ha nem, írj emailt kérlek.
süti beállítások módosítása