2hülye

Egri Gabi és Zimmer Matyi daniai blog-ja.

Elet, elet, jogaszelet...

2008.11.27. 16:18 | filteroflife | 5 komment

Sziasztok!

Abban a megtiszteltetesben reszesultunk EG-vel a hetvegen, hogy Bogi, Zsoka, David es Topi meglatogatott bennunket itt eszakon. Ezuton szeretnem megegyszer megkoszonni a kedvessegeteket!

Az ido termeszetesen tobbnyire mulatozassal meg alvassal telt. A friends weekend alkalmabol egyebkent is sok ember jott, volt is egy nagyszabasu vacsora szombaton, utanna pedig D.I.S.C.O. hajnalig Gabi legnagyobb oromere! :)

Vasarnap ellatogattunk Jhorring-be ahol ki lehet menni kocsival a tengerpartra, majd Rubjergbe ahol a lassan bomlo partot es a halalra itelt vilagitotornyot lehet megcsodalni (lasd korabbi bejegyzes).

Hetfon pedig elmentunk Hirshals-ba, ami a masodik legnagyobb halasz kozpont daniaban. Itt megneztuk a II. VH-s nemet bunkerrendszer bunkereit (kb. 60 db van itt beloluk), majd elmentunk a halasz es ocean muzeumba ami igazan erdekes hely, rendkivul elveztuk. Ehhez kapcsolodik a kovetkezo ket video: az elson az egyik nagyobb akvarium talalhato, a masodikon pedig fokakat etetunk :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2hulye.blog.hu/api/trackback/id/tr14791615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DÓ,ANYU,ZSÓ 2008.11.28. 20:07:02

MATYIKÁNK!!
NAGYON BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED, ÉLJ MÉG SOKÁ NEKÜNK!!!
PUSZXOXO

filteroflife 2008.11.29. 10:47:52

Nagyon koszonom! :) Puszi!

papa 2008.11.29. 15:43:24

Holnap hívlak.

Papa

EG 2008.12.07. 15:57:07

Na eljott ez a nap is,az utolso amit itt toltunk. Volt mar bucsuzkodas ma is,mivel az adventure csapat delelott indult Norvegiaba sielni. Az international szovetseg vegleg felbomlott, Walker es a ket izlandi lany is lelepett, holnap pedig mi is megkezdjuk az utat hazafele. Szoval reszkessen mindenki Magyarorszagon! Ja es a debrecenieknek: mivel a buntetojog vizsgam karacsony elott lesz, igy csak december 21-en fogok hazamenni,de egeszen januar 3-ig otthon leszek.
A kocsit bepakoltuk,remeljuk nem fog lerobbanni az uton,es ha minden jol alakul kedd delutan-kora este Pesten leszunk!

Anya(E.G-é) 2008.12.07. 18:10:39

Nagyon vigyázzatok az úton fiúk! Várunk itthon benneteket!
süti beállítások módosítása