2hülye

Egri Gabi és Zimmer Matyi daniai blog-ja.

Golf, golf, golf!

2008.09.04. 18:49 | filteroflife | 2 komment

Feltoltottem ket videot a golfedzesrol!

Ugyerzem egyenlore meg mindkettonk egy csiszolatlan gyemant a golf teren, de idovel biztos jobban fog menni. Mindenesetre en nagyon meglepodtem, nem hittem volna, hogy ez a sport ekkora koncentraciot igenyel. Eddig negy fele utest gyakoroltunk, a videokon az elso videon a nagy ereju utest, a masodikon a kissebb precizebb utest gyakoroltuk. Megprobalom levideozni holnap az emeleses utest, meg azt amikor valamilyen akadaly felett kell atutni. Elnezest ha valaki profi golfos, de meg nem tanultam meg az utesek nevet kivulrol. A masodik video szelviharban keszult, szoval sajnos ez neha hallatszik az amugy sem rozsas hanganyagon... :)

 

Readaskent egy ropinterju erejeig sikerult elcsipni a roman golfbajnokot is!!

A bejegyzés trackback címe:

https://2hulye.blog.hu/api/trackback/id/tr73648602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marcsi 2008.09.06. 21:47:50

Az en roman bajnokom!!!!! XD Keresztapak. Egesz jol megy mar nektek a golf! Am mindig ilyen szeles az ido Daniaban?

anyu(Matyié) 2008.09.09. 21:14:33

szia Matyó! Ritkán jutok gépközelbe,ezért most lassan,de biztosan írok neked néhány sort! Tetszettek az eddigi videok, és a kommentárok! Kiváncsi leszek milyen lesz a rafting? Remélem minden baj nélkül megússzátok. Vigyázzatok magatokra. Szeretném ha írnál néha a gmail-es e-mailemre részletes élménybeszámolot, hogy többet tudjak rólad! ( jancsokpanni@gmail.com)
Puszi
süti beállítások módosítása