2hülye

Egri Gabi és Zimmer Matyi daniai blog-ja.

Introductory week

2008.08.22. 14:32 | filteroflife | 13 komment

Lassan eltelik az elsö hét.

Sajnos elég nehéz elöcsalogatni az ékezeteket ebböl a dán billentyüzetböl, de azért megpróbalom....

Nos, ez egy bemutatkozó hét volt, különbözö játékokkal próbáltak minket összeismertetni, bár a megoldást a problémára persze a magyar diákok szolgaltatták: menjünk le a városba hátha van valami jó kis kocsma amit meglátogathatnánk!

Na, ezt nem kellett kétszer mondani rögtön összesereglett egy kisebb nemzetközi csapat (dánok, litvánok, és persze mi), és lemetünk a városba. Nos erröl csak annyit, hogy a pub a helyi tüzoltósággal szemben található, itt kb. 8 (!) tüzoltóautót és 6 (!!) mentöautót láttam, Bronderslev amúgy egy kétezres város.

Tegnap csináltak egy egész napos versenysorozatot az olimpia szellemében, gyujtottunk olimpiai lángot és mindenki kapott valami hülye anyagot amiböl csapatruhát kellett készíteni. A mi ruhánk egy rikítókék alsógatyából egy neylon fejkendöböl és rajta két lufiból állt!! :) Gyönyörüek voltunk, de EG sem volt rossz a rambo jelmezében!

Sikerult feltennem az eddig elkeszult videokat!

Kiutazas:

 Kiutazas 2:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2hulye.blog.hu/api/trackback/id/tr8627782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dodi és Zsozsi:) 2008.08.24. 19:18:16

Sziasztok Fiúk!
Örömmel látjuk itt magyarországon, hogy micsoda kalandokban van részetek! és valljuk be őszintén egy kicsit irigykedünk is rátok !
Bulizzatok sokat és gyúrjatok sokat vazze:)de azért legyetek jók és hirdessétek a magyar észt:)
Puszi nektek

anyu(Matyié) 2008.08.25. 14:23:54

Super jó élményekben van részetek! Irigykedem, de főleg arra, hogy még fiatal korotokban kapjájok ezt a sorstól, így minden pillanatot ki tudtok élvezni. Így is van rendjén! Szórakozzatok,sportoljatok,tanuljatok! Mire hazajöttök kigyúrt , angolul jól tudó palik lesztek. A videó nagyon tettszik! Így legalább mi is veletek lehetünk egy kicsit.Vigyázz(atok) magatokra! Puszi, várjuk a folytatást!

filteroflife 2008.08.25. 17:13:48

Vigyazunk, vigyazunk!
EG most kicsit beteg de hamarosan meggyogyul szerintem. Adtam neki a csodatevo c vitaminbol, amitol en is jobban lettem!
Puszi!

Anyu (EG-é) 2008.08.26. 15:40:50

Sziasztok fiúk!
Nagyon ötletes, hogy videós blogot csináltatok! Legalább mi is látjuk merre jártok :) (bár "a Nagy testvér mindent lát" :))
Remélem nem nagy a baj kisfiam! Megfáztál? Mire haza értek egészen edzettek lesztek, és nem csak agyra gyúrtok. :)
Várjuk itthon a folytatást...puszi nektek!

EG 2008.08.26. 19:31:44

Most mar jobban vagyok! Delelott volt egy 2 es fel oras fociedzesem a zuhogo esoben,es attol jobban lettem! Persze utana egesz nap gyonyoru ido volt!
Es megvan az elso itteni tanitvanyom.Thomas(a norveg szobatarsam) elkezdte gitaros palyafutasat!
Matyinak is egyre jobban megy,a sport mellett kell egy kis zene is..

öregE 2008.08.27. 12:58:54

Remélem, hogy norvég barátodat elsősorban a gitározásra oktatod és nem közösen tanítjátok neki a magyar virtust! ( ki tud többet inni? címűt )
Érezzétek jól magatokat!

EG 2008.08.27. 14:36:12

Ivast nem merunk tanitani nekik,mert felunk,hogy tul hamar kidolnenek(a partyn kb 3 sorig birtak), es akkor csak a ket magyar legeny maradna a gaton.

papa 2008.08.27. 15:39:40

Sziasztok !

Remek,remek. Nagyon örülök, hogy átélheted ezeket a dolgokat. Épüljön a kapcsolat rendszered, találj sok barátot.
Remélem találtatok már olyan helyet ahol olcsó a sör. Szinházi tapasztalatom alapján ilyen hely a világ minden pontján van. Nagyika jól van a lakás intéződik. A Cég megy. Zara remek formában van,látnád az autómat. A hazai eseményekről : itt semmi sem változik, ugyanoda fogtok visszajönni ahonnan indultatok, ez persze nem örömhír.
Pusza:Papa

Zsu 2008.08.27. 23:14:57

Két jó pasi kimegy Dániába és ott sportol, nyelvet tanul és persze bölcsebb és tapasztaltabb lesz. Jaj fiúk, vajon a "jópasiságnak" vannak fokozatai? És ha igen, meddig lehet ezt fokozni? :P Én épp festem itthon Agnus szobáját, Matyi sokat gondolok Rád, de jó lenne ha itt lennél :P Millió puszi Nektek! :)

filteroflife 2008.08.28. 12:40:31

A kemenyebb festeseket hagyd tavaszra, majd segitek szivesen.
Vagyis...ugye nem azert fested ujra, mert a multkor elb*sztam?:):)

Zsu 2008.08.28. 20:15:48

Ejjj, dehogy :) Sőőt a karnist is befalazva hagyom, annyira a szívemhez nőtt :P Fűtőtest csere lesz, nomeg most éppen üres a szoba és ráfér a festés. Ez a legalkalmasabb időpont. Különben persze, hogy megvárnám a tavaszt, hogy a profi hazatérjen ;)
Remélem jól vagy/vagytok. Milyenek a csajok? ;) Erről is tessék írni :) Puszik

filteroflife 2008.08.29. 19:47:34

Nagyon szepek a lanyok a suliban (hangsulyozom csak itt), mert a dan atlag az megcsak meg sem kozeliti a magyaret. Hatmeg a szep jogaszlanyoket....azt nem mulhatja felul senki :)

Puszi

Balázs a mentőbarát 2008.09.04. 21:43:04

Jáááj Matyi
Jáááááááj EG:D vagyis Ricsi:D

a fene, hiányzik a pofátok:)
frissüljön gyakran a blog:)))
süti beállítások módosítása