2hülye

Egri Gabi és Zimmer Matyi daniai blog-ja.

Tengerpart, Buli

2008.08.24. 11:39 | filteroflife | 4 komment

Nos, tegnap sikerult egy igen izgalmas napot zarnunk.

Elbuszoztunk a nyugati partra, Rubjerg varosaba. Az eszaki tenger itt evrol evre metereket "vag" le a szarazfoldbol. A hullamok ereje megtori a sziklakat. Lattunk egy vilagitotornyot aminek mar csak evei vannak hatra, de volt itt egy templom es temeto is ami szinten az enyeszette lesz hamarosan.

 

Amikor lesetaltunk a partra megcsodalhattuk a II. vilaghaborus nemet erossegeket. A parton hosszaban vegig bunkerrendszert epitett ki a harmadik birodalom, hogy igy akadalyozza meg az anatant partraszallast. Mostanra a bunkereket belepte a homok, egyedul arra jok, hogy asztalkent hasznositsuk oket a szombati tengerparti ebedunkhoz :)

 

A kellemes ebed utan volt egy kis kotelhuzo verseny, ezutan meg maradt egy orank varosnezni es fagyizni. Mivel EG-vel nagyon lefarasztott minket az egesz heti egeszseges eletmod kivalasztottunk ket padot es aludtunk egy keveset (like the homlesses :) ).

Miutan visszabuszoztunk a suliba, mar csak a napi gyuras (gyurunk vazze!!!) volt hatra, es hogy aludjunk egy keveset az esti buli elott.

Nagyon aranyosak voltak a danok ahogy minden kis asztalt akkuratus modon feldiszitettek, mindenki felvette a legszebb ruhajat (EG termeszetesen Guns´n´Roses poloban erkezett), meg csinaltak egy kis performance-ot, megneztuk az hulyek olimpiajan keszult videokat, kozben persze 3 sortol berugtak az eszakiak. :)

A parti meg folytatodott reggelig, a kotelezo programok utan immar jogaszbulikhoz szokott fulunknek tetszo zenekkel! Meg most is tart a takaritas, azt gondolom nem kell ecsetelni, hogy szetcsapas tekinteteben nem kell a danoknak szegyenkezniuk...

Sajnos valamiert akadoznak a videok, dolgozok a probleman! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://2hulye.blog.hu/api/trackback/id/tr45630213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egri Mariann 2008.08.26. 15:25:36

Nagyon jo, otlet ez az oldal, legalabb betekintest nyerhetek az en "hulye" batzyam eletebe. :) Mar ugy is nagyon hianyzott.

Anyu (EG-é) 2008.08.26. 15:45:53

Örülök, hogy ilyen helyeket is megnéztek! Azért borzasztó lehet, amikor templomok, házak szakadnak le a partfallal együtt a tengerbe...:(

EG 2008.08.26. 19:21:49

Es meg sokfele fogunk menni! Matyi otlete volt az oldal,neki koszonjetek!He-he,szepen szetszorodtunk a vilagban!

Egri Niki 2008.08.27. 18:44:39

ÁÁÁÁ ez nem igásság, egyedül én maradtam itthon :(

Egyedül vagyok, hiányoztok, ráadásul még látom is milyen szuper dolgok történnek veletek.
Nagyon gonosz dolog, hogy irigy vagyok???

De nem baj, majd megyek ki én is.

Addig is a emailokból, és a bogokból tudom, hogy még éltek. És karácsonykor láthatom az én izomagyu bátyámat.

(szegény Fátyol már nem láthat ) :P
süti beállítások módosítása